Gekoppelde gebeurtenissen

  • Occupy luidt Demonstratieve Hete Lente in!: 26 feb '12

Auteur Topic: PERSBERICHT OCCUPY DEN HAAG DEN HAAG 20 FEBRUARI , 22:30 uur  (gelezen 1399 keer)

Beanow

  • Gast
Demonstratie: ‘Samen sterk voor het Demonstratierecht’ Datum: 26 februari Plaats: Malieveld, Den Haag Tijdstip: 12:00 – 17:00 uur
 

Occupy luidt Demonstratieve Hete Lente in!

Onder het motto ’Samen sterk voor het Demonstratierecht’ wil Occupy Den Haag aandacht vragen voor de afkalvende burgerrechten. Dit is hard nodig om de kaalslag van onze sociale samenleving door onder andere de komende bezuinigen aan de kaak te stellen.

Of het nu gaat om verspilt belastinggeld door ondoordachte steun aan banken, de voor velen in sterk toenemende mate onbetaalbare gezondheidszorg en verzekeringen, onnodig verlies van banen, pensioenfondsen die door hun voegen zakken, minder geld voor onderwijs en speciaal onderwijs, minimaliseren van het sociale vangnet en toegang tot het rechtssysteem, afbraak van onze rijke muziek, theater, dans en kunstcultuur, het afschaffen van het PGB, de woningnood en afbraak van het milieu, iedereen, maar vooral de zwakste in de samenleving wordt onevenredig hard geraakt. Dit kan niet, dit mag niet!

Occupy luidt daarom graag samen met jullie het demonstratie seizoen in. Wij roepen alle betrokken en getroffen personen, maatschappelijke organisaties, sociaal geëngageerde bedrijven, studenten, kleine en grote zelfstandigen, bonden en politieke partijen, echt iédereen die zich kan vinden in deze oproep op, om hun 'actietent' voor de duur van ten minste één dag op het Malieveld op te zetten.

Deel en vier op zondag 26 februari, samen met ons het demonstratierecht, een grote democratische verworvenheid. Op het Malieveld is ruimte genoeg voor iedereen om zijn ongenoegen te uiten en een demonstratieve Hete Lente in te luiden!

‘Samen sterk voor het Demonstratierecht’
Datum: 26 februari
Plaats: Malieveld, Den Haag
Tijdstip: 12:00 – 17:00 uur
Occupy Den Haag in samenwerking met Occupy Nederland.
« Laatst bewerkt op: 24 feb '12 - 23:58 door xdenhaag »