Auteur Topic: Ik claim mijn naam  (gelezen 2337 keer)

Offline protius

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 148
Ik claim mijn naam
« Gepost op: 01 mrt '12 - 11:20 »
 
http://www.argusoog.org/stroman-radio-27-februari-2012/


Stroman Radio is en blijft in beweging – een update
 
Er gaat het een en ander veranderen bij Stroman radio. Vanaf de allereerste uitzending van Stroman radio van 5 september 2011, heeft met name het accent gelegen op het claimen van je Geboortenaam (gekregen van je ouders) van je Natuurlijk persoon. Jouw naam die via de Geboorteakte gestolen is door de Staat en die zichzelf als de hoogste autoriteit beschouwt Over jouw Natuurlijk Persoon. Omdat je niet je naam bent, maar een Soeverein mens van vlees en bloed kan en mag het nooit de bedoeling zijn dan ‘iets’ of ‘iemand’ anders zich heer en meester maakt van de vrije mens van vlees en bloed die jij bent. In het radio programma wordt steeds meer ruimte ingenomen door vragen zoals “Hoe gaat de Soevereine Mens om met deurwaarders?” en “Wat doe ik met belastingaanslagen of bekeuringen?”


Deze vragen zijn absoluut relevant maar bij veel mensen ontstaat de indruk dat de procedure van het claimen van naam en soevereiniteit misbruikt wordt om onder allerlei plichten en overeenkomsten uit te komen. Als team van Stroman radio willen wij bij deze benadrukken dat het parasiteren op gemeenschappelijke voorzieningen onder het mom “wel de lusten, niet de lasten” helemaal niets met soevereiniteit van doen heeft. Het claimen van je naam, het stappen plan en alles wat daarbij komt kijken, zal een belangrijk, maar gereduceerd onderdeel blijven, van Stroman radio.


Het team van Stroman radio

( Arend, Debbie, Guido, Hans, Luca en Rob )

is van mening dat het concept Stroman versus de Soevereine mens veel breder kan en moet worden getrokken dan alleen het claimen van je naam. Je bent immers meer dan alleen je naam. Je bent een Soeverein Mens van vlees en bloed met oneindig veel mogelijkheden. Van daaruit willen we meer aandacht gaan geven aan bijvoorbeeld ruilkringen, voeding, energie, menselijke benadering enzovoorts en hoe kan je hierin concrete stapjes of stappen kunt maken. Kortom een nieuwe uitdaging. Dit programma maken wij graag voor en MET mensen. Daarom willen wij graag mensen uitdagen en/of uitnodigen die ideeën of kennis willen delen in het programma.Vaste luisteraars van Stroman radio zijn gewend dat wij iedere maandag avond van 21:00 uur tot 23:00 uur een uitzending verzorgen. Gezien de boven genoemde wending en de voorbereidingen die hier mee gemoeid zijn, hebben wij als team besloten om (voorlopig) de uitzending voortaan te verzorgen van 21:00 uur tot 22:00 uur.

René; Vissers heeft besloten om zich terug te trekken uit het team van Stroman radio. Wij bedanken René voor zijn samenwerking, waardevolle inzichten, ervaringen en kennis. Tevens wensen wij René al het goede en inspiratie toe.


Bron : http://www.argusoog.org/stroman-radio-is-en-blijft-in-beweging-een-update/
 

Offline protius

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 148
Re: Ik claim mijn naam
« Reactie #1 Gepost op: 01 mrt '12 - 21:32 »
BURGERS ZIJN HORIGE SLAVEN VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN DOOR MIDDEL VAN GEBOORTE AKTE > BELASTINGEN
 
IN OORLOG MET JE NEDERLANDSE DROOM

George Carlin ~ The American Dream

UITLEG NEDERLANDSE DROOM

http://www.youtube.com/watch?v=rzI_sIV2rTo&feature=player_embedded#at=79


waar staan de stroman voor hier is u antwoord van een onderzoeker ik meld dit omdat dit de kern van waarheid is waarom burgers vandaag geen geld meer hebben en zitten bewust in een credit crises door banken gemaakt.je moet het zien dat de banken de waarde van geld naar beneden hebben gebracht door dat zij meer uit leende dat zij daad werkelijk aan geld in de kluis hadden.er is dus meer geld in omloop dat er geld in de kluis van de bank aanwezig is.een bank run is voor banken hel op aarde als dit vandaag,morgen uit zal komen.de banken kunnen dan niet alles terug betalen aan de burgers omdat er gewoon niet genoeg geld in de kluis aanwezig is om alle slaven terug te betalen.zo als dit filmpje hier boven zeer goed aan geeft

GEBOORTE AKTE FRAUDE DOOR OVERHEID OP ALLE BURGERS VAN NEDERLAND GEBRUIKEN ALS ONDERPAND AAN BANKEN

zwarte wet woorden boek,stroman en belastingen fraude op geboorte Akte van niets vermoeden de burgers wereldwijd.Het verhaal van uw slavernij Belasting en stroman fraude afkomstig van overheden rond de wereld hier onder behoort ook de staat der nederlanden.
 
DE NOBEL LEUGEN

(WYBM FULL MOVIE 1-10) What You've Been Missing - Exposing The Noble Lie

HET VERHAAL VAN UW SLAVERNIJ ZIE

The Story of Your Enslavement
 
OP NAAR DE BILDERBERG GROEP ZIE

JDTV - V For victory
 
Bewust Los gelaten op alle misbruikte geboorte Akte van pas geboren baby s zijn deze vergrijpen international op meerdere landen van kracht.Hier in nederland door Staat der nederlanden Gemeente,GBA gecreëerde stromannen op meerdere geboorte Acte s van pas geboren baby s. gecreëerde Namen geschreven in allemaal hoofdletters is = Capitis Dimunitio Maxima door het gebruik van allemaal hoofd letters,en stamt uit de tijd van de slavernij. bij staat der nederlanden,justitie en rechtbank staat in het Zwarte wet woorden boek dubbel betekenis van het woord voor “het maximaal verlies aan status”,Dit kwam voor wanneer de status van Mens werd verlaagd tot knecht, of horige slaaf, waar bij alle internationale mensen rechten doel bewust door de staat der nederlanden,justitie en rechtbank door woorden spel werden ontnomen waar de naïeve burgers van nederland en de wereld niets van af wisten ,en dienen de burgers van nederland dan ook voor de overheid als onderpand aan banken.

Dit Amerikaanse fraude model wordt wereldwijd toe gepast in bijna elke land waarbij doel bewust internationale mensen rechten de grond in worden getrapt door de staat der nederlanden, justitie en rechtbank bij de staat,justitie en rechtbank in nederland maken gebruik van een zwarte wet woorden boek met een woorden schat die twee betekenissen van het woord bedragen waar van de burgers van de wereld doel bewust niet van op de hoogte is gebracht en worden feitelijk doel bewust door de rechter belazert zij kennen alleen 1 betekenis van het woord.de tweede betekenis van het woord is bij de burger niet bekent.dit woorden spel wordt door de rechter in een rechtbank, justitie misbruikt door middel van het zwarte wet woorden boek om burgers al haar rechten doen af zweren die ze op dat moment in de rechtszaal voor het woorden spel van de rechter dan nog hebben en komen na het verloren woorden spel afkomstig van de rechter direct onder toezicht van de feitelijke ware personen te rechtbank te staan een rechter,een bankier en een kapitein.


op deze manier kan de burger makkelijk worden uitgebuit door de staat der nederlanden waar neer hij zijn belasting aanslagen en verkeerds boeten niet snel hebben betaalt.kan worden gerekend op deur waarder ,loon beslag en ander gruwelijke geld maat regelingen van de staat,justitie en rechtbank der nederlanden Een van de vele burgers 27 februari 2011 Te Nederlanden.geachte Inspecteur van belastingen Hier mee maak ik formeel bezwaar tegen alle aanslagen,van alle soorten belastingen onder naam van een niet in leven zijnde persoon te verstaan een stroman.voor de duur van rest van mijn verdere leven,In juridische termen ben ik geen mens maar een stroman. en heeft de overheid niet het recht belastingen te heffen zonder goedkeuring van beide partijen, In juridische zin is een contract een overeenkomst tussen 2 daar toe bevoegde partijen, die zonder dwang, bedrog of dwaling tot stand is gekomen met  corporatie s.gaarne zie ik deze stukken mij toe komen Om dit bezwaar schrift in de procedure volledig toe te kunnen lichten, wordt aan sluitend aan dit bezwaar schrift tevens een verzoek in het kader van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) toe gevoegd. Deze documenten zijn cruciaal om de bezwaar schrift procedure volledig te kunnen onderbouwen; de nood zaak hier van komen rechtstreeks voort uit art. 6, lid 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.


Ik verzoek bij deze om uitstel van betaling hangende de bezwaar schrift procedure tot dat deze procedure volledig is door lopen .Mijn punten van bezwaar, voor dit moment on volledig is tot dat U op mijn WOB verzoek hebt beschikt en de gevraagde documenten hebt doen toe komen,internationale rechten hier aan verbonden,luiden als volgt: De ambt eed die U als inspecteur heeft af gelegd en alle ambtenaren werkende voor de staat der nederlanden worden hierbij in twijfel getrokken omdat corruptie binnen deze staats organen plaats vind.

je hoeft mij natuurlijk niet te geloven maar doe gerust zelf onderzoek op deze beweringen die ik na voren heb gebracht.zoek en gij zult vinden.
 
kijk ook op 32484527 Cestui Qui Trust the Strawman voor meer pdf documenten over het onderwerp strawman en geboorte akte fraude van onze eigen overheid,banken en corporatie s.Offline protius

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 148
Re: Ik claim mijn naam
« Reactie #2 Gepost op: 02 mrt '12 - 11:19 »
JE BEN EEN KNECHT OF HORIGE SLAAF VAN JE EIGEN NAAM GEWORDEN !!!!!

Hier onder de web pagina om je eigen naam te claimen

http://www.ikclaimmijnnaam.nl/ 

http://www.ikclaimmijnnaam.nl/nieuws.htm

kijk ook naar meet jour strawman.pdf link hier onder :

http://www.yourstrawman.com/Strawman.pdf

met name het accent gelegen op het claimen van je Geboorte naam ( gekregen van je ouders) van je Natuurlijk persoon. Jouw naam die via de Geboorte akte gestolen is door de Staat en die zich zelf als de hoogste autoriteit beschouwt Over jouw Natuurlijk Persoon. Omdat je niet je naam bent, maar een Soeverein mens van vlees en bloed kan en mag het nooit de bedoeling zijn geweest dan ‘iets’ of ‘iemand’ anders zich heer en meester maakt van de vrije mens van vlees en bloed die jij in de werkelijkheid ook bent.

Hoe gaat de Soevereine Mens om met deurwaarders ?

en wat doe ik met belasting aanslagen of bekeuringen ?

Deze vragen zijn absoluut relevant maar bij veel mensen ontstaat de indruk dat de procedure van het claimen van naam en soevereiniteit misbruikt wordt om onder allerlei plichten en overeenkomsten uit te komen. bij deze benadrukken dat het parasiteren op gemeenschappelijke voorzieningen onder het mom “wel de lusten, niet de lasten” helemaal niets met soevereiniteit van doen heeft. Het claimen van je naam, het stappen plan en alles wat daarbij komt kijken, zal een belangrijk, maar gereduceerd onderdeel blijven, van je eigen Stroman van mening dat het concept Stroman tegen de Soevereine mens veel breder moet worden getrokken dan alleen het claimen van je naam. Je bent immers meer dan alleen je naam Je bent een Soeverein Mens van vlees en bloed met oneindig veel mogelijkheden.

Meet Your Strawman!


Stroman radio uitzendingen :

Downloaden MP3 geluid s bestand via argusoog hier onder :

http://www.argusoog.org/stroman-radio-27-februari-2012/   

http://www.argusoog.org/stroman-radio-20-februari-2012/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-13-februari-2012/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-06-februari-2012/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-23-januari-2012-2/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-16-januari-2012/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-09-januari-2012/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-02-januari-2012/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-12-december-2011-2/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-12-december-2011/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-05-december-2011/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-28-november-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-21-november-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-14-november-2011/

 
http://www.argusoog.org/stroman-radio-07-november-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-31-oktober-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-24-oktober-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-17-oktober-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-10-oktober-2011/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-03-oktober-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-26-september-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-19-september-2011/

http://www.argusoog.org/stroman-radio-12-september-2011/


http://www.argusoog.org/stroman-radio-05-september-2011/

« Laatst bewerkt op: 02 mrt '12 - 11:25 door protius »