Overige zaken > Linkjes

boodschappen van protius

(1/4) > >>

protius:
WIE IS DE NAR EN WIE HEEFT DE MACHT ?

Het Theater museum duikt in maart op in Den Haag en stelt in het centrum van de macht de vraag :

wie is de nar? Wie is die on grijpbare figuur die  met de macht hebbers van wel eer,die hen een spiegel voorhield en vragen stelde die niemand durfde te stellen ?

En wie zijn de narren van vandaag ?

Wie spelen er nu met de macht ?

Of is het allemaal slechts theater ?

Opening Wie is de nar ?

Op zondag middag 1 april,de slot dag van de tentoonstelling, presenteren wij de theater talk show
met o.a. Jan Jaap van der Wal,Ella Vogelaar,John Leerdam en Jacquelien de Savornin Lohmann

( lees meer )

De mond willen snoeren

Een tentoonstelling die speelt met de macht.

Van af 10 maart tot en met 1 april duikt het Theater museum op in Den Haag met de tentoonstelling Wie is de nar? Spelen met de macht.Het TIN brengt met deze tentoonstelling,midden in het bestuurlijke centrum van ons land,een zoektocht naar narren van toen en van nu,in de politiek en het theater.De tentoonstelling wordt geïllustreerd met unieke foto’s,affiches en objecten uit de rijke collectie van het instituut.

Wie houdt wie nu een spiegel voor ?

Wie is de Nar?

laat zien hoe de rol van de nar in de loop van de tijd is veranderd,zo wel in het theater als in de werkelijkheid.

Wie is de Nar en wie heeft de macht ?

probeert grip te krijgen op de figuur die met de macht hebbers . Zat hij vroeger,vaak in gehuurd,bij de koning op schoot en mocht hij hem als een van de weinigen een spiegel voor houden,tegenwoordig lijkt zijn rol uit gespeeld.Want wie houdt wie nú een spiegel voor ?

Waar is de nar gebleven ?

Wie zijn de narren van vandaag ?

De locaties

De tentoonstelling is te bewonderen op twee nabij gelegen locaties

1. Pulchri Studio – Lange Voorhout 15, Den Haag

Hier wordt de kleurrijke theater collectie op speelse wijze in een echt spiegel paleis geplaatst.De bezoeker doolt als het ware door vier eeuwen theater – en narren geschiedenis.

2. [email protected] – Korte Voorhout 20,Den Haag

In het gebouw aan de Korte Voorhout worden voor al narren van nu belicht en bezoekers kunnen zelf bepalen waar de werkelijke nar zich schuil houdt.

Bekende theater makers en acteurs Verbindende schakel tussen de twee locaties vormen de meters hoge foto’s op straat van theater vorm gever en beeldend

kunstenaar Michiel Voet.

Daar op zijn Gijs Scholten van Aschat,Adelheid Roosen,Nasrdin Dchar,Leopold Witte,Freek de Jonge en Ariane Schluter te zien. Met opvallende collectie stukken van het TIN in de hand zetten zij zich schrap in een heftige storm. De tentoonstelling is van 10 maart tot en met 1 april 2012 te zien in de Pulchri Studio aan het Lange
Voorhout 15 en [email protected] aan het Korte Voorhout 20 in Den Haag.

Opening s tijden: dinsdag t/m zondag 11:00 – 17:00 uur.

Toegang is gratis.

Samenstelling van de tentoonstelling :

Rob van der Zalm & Trudi van Zadelhoff

Vormgeving :

Tatyana van Walsum,ontwerpster & scenograaf

Met ! Sluiten we de tentoonstelling met stijl af :

1 april SPELEN MET DE MACHT

Een theater talk show in Diligentia, Den Haag

Theater Instituut Nederland presenteert op de slot dag van de tentoonstelling  ? de theater talk show
M.m.v. onder andere Ella Vogelaar, Jacquelien de Savornin Lohmann, John Leerdam,Eric de Vroedt,Wunderbaum en Jan Jaap van der Wal.Met optredens,gesprekken en prettige interacties met de zaal buigt een gevarieerd gezelschap van politici,cabaretiers ,theater makers en een ex ministers zich onder leiding van Ruben Maes over dit actuele fenomeen,dat momenteel voer is voor talk shows,blogs,bijlagen,columns en kranten.

Datum: Zondag 1 april 2012

Tijd: 16.00 – 17.30 uur

Locatie: Diligentia,Lange Voorhout 5, Den Haag

Entree: € 11,-

Reserveren :

vanaf maandag 26 maart via www.diligentia-pepijn.nl of 070 – 3610540

Een programma in samenwerking met Prodemos,Huis voor Democratie en Rechtsstaat.

Sneak preview

Tijdens de tentoonstelling ‘Wie is de Nar? wordt het Narren boek met Narrige statements van af 1720 tot nu getoond.

Bekijk nu vast een digitale sneak preview.

Bron : www.theatermuseum.nl/content/wie-de-nar

Xhairy:
ik vind het eigenlijk een beetje van de gekke dat jij hier een eigen topic hebt, maar dan wil ik wel dat je de rest van het forum zult sparen. ook niet linkjes spammen naar jou topic in andere topics.
 
ik ga een hoop van je topics die ik nog niet heb weten te definieren in de ruis gooien in 1 thread, en die noem ik 'uitzoeken'. je kan daaruit nog wat naar hier copy/pasten wat je nog belangerijk vind, en dan zeg je maar wanneer die weg kan.

don quichotte:
Ik vindt dit een goede oplossing waardoor alle protius-items netjes overzichtelijk te bekijken zijn voor de mensen die daar behoefte aan hebben. Over de manier waarop dit tot stand heeft moeten komen laat ik hierbij voor het gemak maar even buiten. Het enigste dat ik wil zeggen is dat we niet moeten vergeten dat we samen ergens voor staan en er zijn om elkaar te helpen in plaats van tegen elkaar te strijden.
Op het kamp is het veel fijner communiceren als op afstand, maar dat is mijn mening.

protius:

--- Citaat van: don quichotte op 17 mrt '12 - 23:45 ---Ik vindt dit een goede oplossing waardoor alle protius-items netjes overzichtelijk te bekijken zijn voor de mensen die daar behoefte aan hebben. Over de manier waarop dit tot stand heeft moeten komen laat ik hierbij voor het gemak maar even buiten. Het enigste dat ik wil zeggen is dat we niet moeten vergeten dat we samen ergens voor staan en er zijn om elkaar te helpen in plaats van tegen elkaar te strijden.
Op het kamp is het veel fijner communiceren als op afstand, maar dat is mijn mening.

--- Einde van citaat ---

dat zijn wijzen woorden don quichotte die vecht tegen molens < grapje >

helemaal waar waarom al die energie stoppen in het bevechten van elkaar ter wel het gevecht ergens anders hoort te zitten.we moeten ons energie bundelen tegen narren in ons samenleving die ons economie wil slopen.niet dat miauwen tegen elkaar dat willen de narren nu juist dat we tegen elkaar worden opgezet daarom is samenwerking in groepen o zo belangrijk.wat bekvechten breken groepen uit elkaar is dat wat we willen ???

protius:
Guillain Barré syndroom door vaccinatie + de ware feiten

Merck Vaccine Chief Brings HIV/AIDS to America
 
het is bijna net zo gek als in de film van de matrix neem de blauwe of de rode pil  maak uw keuze wordt dromen of wakker worden Nederland
 
farmacie en de bijwerkingen van vaccinatie met Thimerosal en Aluminium verbindingen
geheime congres onthouden van wereldwijd plu bliek op de bijwerkingen van Aluminium and Thimerosal verbindingen congres simpsonwood mei en juni 2000
 
zie video beelden


Jim Carrey and Jenny McCarthy Present Robert F. Kennedy Jr. - Shocking Vaccine Cover Up:


congres op de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen in vaccins Simpsonwood memo s juni 2000

 
Simpsonwood Transcript%20Searchable ... Searchable
 
 
zie Aluminium congres mei 2000 pdf 1 bestand van 21 MB

 
http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%201.pdf

 
zie Aluminium congres mei 2000 pdf 2 bestand van 13 MB

 
http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%202.pdf
 
 
hoofd pagina zelf onderzoek op bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen in vaccins
 
zie weg pagina http://www.autismhelpforyou.com/
 
 
het spijt mij zeer dat er mensen bestaan die geen enkel inzicht hebben in farmacie of de who = world health organisatie en er helaas maar maar wat op los zitten te praten.als je deze gegeven goed bekijkt zijn deze zeer goed onderbouwd ,maar waar neer men dit in farmacie wereld zou erkennen een zware prijs zal moeten worden betaald dat wil farmacie dus voorkomen,dus liegen de in gehuurde mensen van farmacie en belang hebbende er voortdurend op los om de waarheid altijd maar beneden de duim te houden dit noemen we ook wel een doofpot cultuur.er zijn wat doofpotten op farmacie gebied aan te tonen dit is er 1 van.en laat buiten beeld brengers maar aantonen wat hun onderbouwing is die hebben ze niet .en dat is op zeker niet het enige wat de buiten beeld brengers naar voren kunnen brengen is valse tabako wetenschap informatie die gericht is op tabako onderzoeken.wat zijn dit voor onderzoeken.dit zijn onderzoeken die gemanipuleerd zijn door farmacie en door groepen af gekochte artsen die werken voor de farmacie bedrijven zoals merck,baxter,norvatis,dit soort gegevens laat men nooit zien jammer.
 
 
maak zelf u keuze en onderzoek zelf en kijk op : http://www.scribd.com

wel even aanmelden vervolgens zoek men op de term vaccinatie of influenza H1N1 of simpsonwood memo
 
en ik dacht dat zo genaamd geen mensen rond liepen van rivm,Gezondheidsraad of ministerie van vws,big farmacie producenten u ziet het maar weer de wonderen zijn de wereld nog niet uit.en heeft zich een klein beetje versproken met zijn woorden over eigen onderzoek.niet de min maakt de bevolking zelf wel uit wat ze willen slikken of welke spuiten ze wel of niet willen nemen en dan gaat geen dokter of arts voor hun uit maken.of ze moet vaccinatie verplicht gaan stellen dat zal de tweede stap worden om het vaccin op te dringen.
 
en nee het hoef niet zo te zijn maar het valt wel op dat iedereen de mond word gesnoerd die hier degelijke onderbouwde informatie over hebben en dan heb ik het nog niet eens over mij zelf.het gebeurd in veel fout over het hele forum genoeg gepraat ik heb wel betere dingen te doen dan een ja en nee spel te spelen daar pas ik voor dit is het laatste bericht voor de buiten beeld brengers
 
 
lees de materiaal en onderbouwde documenten en daar is u antwoord
 
en als u zegt dat het geen onderbouwd materiaal is zegt u feitelijk dat de top artsen van de wereld leugenaars zijn het is immers van hun afkomstig CDC,FDA,WHO en BIG Farmacie dus laat u zelf niet belazeren door een mening van andere
 
het antwoord is ja de vaccinatie die er momenteel staan zijn gevaarlijker dan de ziekte die op zich zelf staat,dus het antwoord op jou vraag is ja. en kijk ook een keer naar de simpsonwood files ik heb je de link al gegeven en is afkomstig van de cdc,fda,who,big farmacie producenten uit de usa.die hadden een geheime congres en onderzoek ingesteld naar de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen in alle vaccins van de wereld die deze stoffen bevatten.en kijk ook even naar de Aluminium documenten en dan hoef ik verder geen antwoord meer te geven op de vragen van u omdat deze dan zijn beantwoord naar mijn mening.lees de documenten goed en ga dan vragen stellen.ander heeft het geen zin jou te over tuigen en het zijn echte ware documenten uit mei en juni 2000 uit usa simpsonwood van top artsen van de wereld en het heeft niets te maken met een hoax omdat het de waarheid is.dat kan je alleen weten waar neer je diep onderzoek hebt gedaan naar deze documenten en deze jaren lang hebt bestudeerd.om nog een tip te geven het zijn de verloren stukken die de cdc,fda,who en big farmacie zo genaamd waren kwijt geraakt die studie,herinner je deze studie nog ,er was gezegd dat ze de stukken waren kwijt geraakt en dat ze niet meer wisten waar deze gebleven waren om deze stukken heb ik het dus kijk eerst de stukken na en geef dan een antwoord terug.ik zit niemand voor de gek te houden het zijn deze stukken en de uitkomst van dit onderzoek uit mei en juni 2000 usa simpsonwood memo over de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen in alle vaccins van de wereld die stoffen zoals Thimerosal en Aluminium bevatten daar wordt nu vandaag de dag over gelogen en ik weet dat ik 100 procent gelijk heb.maar daar gaat het mij niet om mijn taak is om de burger te waarschuwen en dat de burger goede keuze kan maken.en ik kan best begrijpen dat mensen het er niet mee eens zijn maar dan moet de rede wel gegrond zijn.
 
CDC,FDA,WHO,BIG FARMASIE vertellen leugens over influenza H1N1 vaccinatie vaccins met zware metalen en zwarte lijst stoffen
 
meerdere studies en ik hebben onderzoek gedaan naar Thimerosal en Aluminium verbindingen in vaccins en meerdere studies hebben meerdere malen achter elkaar aan getoond en kunnen dan ook met 100 procent zekerheid zeggen dat de vaccinatie hoe deze er nu voor staan geen enkele bescherming bieden tegen de ziekte waar meerdere mensen tegen zijn ingeënt. Thimerosal en de Aluminium verbindingen zijn een groter gevaar dan de ziekte op zich zelf staat die zo genaamd in omloop zou zijn.maar ik laat het aan de mensen zelf over wat ze er zelf van vinden ik geef alleen de informatie aan niet meer en ook niet minder ik heb geen enkel belang dan alleen de mensen op de hoogte stellen kijk de onderbouwde stukken zelf na die ik hier en daar heb neer gezet het onderzoek kan de bezoeker zelf wel doen.wat u er van vind kunt u zelf wel in vullen daar heeft u mij niet voor nodig.en zelf ben ik niet tegen vaccinatie maar ik ben er wel op tegen waar neer vaccinatie onnodig veel levens eisen voor niets en geen nuttige bijdragen voor de wereldwijde samenleving kan leveren dan alleen permanente neurologische letsel of zelfs dood daar bestond al in 2000 een script van genaamd de Simpsonwood memo s geheime onderzoek congres uit 2000 naar de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen in alle vaccins van de wereld afkomstig van top artsen van de wereld CDC,FDA,WHO en BIG Farmacie toen waren de artsen al op de hoogte van de nare gevolgen van Thimerosal en Aluminium verbindingen en hebben deze informatie meerdere malen af gedekt
 
Thimerosal en Aluminium verbindingen zitten niet alleen in de influenza H1N1 de varkens griep vaccin s
 
maar dus ook in meerdere andere vaccinatie pakketten kijk op de verpakking of vraag aan u huisarts of dokter naar de bijsluiter van het product krijg deze niet tijdig te zien voor je word ingeënt en je weet helemaal niets van de eventuele bijwerkingen van het product dan weet u hoe laat het is. het is uw leven en uw gezondheid en ook u eigen verantwoording juist te handelen .kijk ook de bijsluiter van medicatie zoals pillen na als u deze slikt op Thimerosal en Aluminium verbindingen.niemand kijkt naar de bewijslast of onderzoekt de kwestie,bang wat er wordt aan getroffen,bang om straks voor aap te staan voor het volk der Nederlander maar iedereen houd zijn mond stijf op elkaar als goede af gerichte politieke kudde schaapjes
 

de vaccinatie en klimaat monster dat politiek en overheid heet moet op dieet,als wij het volk de wereld van de ondergang willen redden .eerst moeten ons zelf aan leren te stoppen om voor de gek te worden ge houden door politieke partijen in den haag en overheden rond de globe zij zorgen dat u zeker verkeerd word voor gelicht zij hebben een of ander agenda 21 af te werken en kijken niet om naar het milieu of vaccinatie beleid maar eerder naar de zakken geld die politiek en overheden rond de globe kunnen verdienen over de ruggen van het volk.wij zijn geen paniek zaaiers maar hebben het recht de waarheid te horen te krijgen zonder de jaren langen bagatelliserende leugens van politiek in den haag en die uit de USA WHO,CDC,FDA big farmacie prodicenten en in Nederlander is het politiek,rivm,gezondheidsraad en bagatelliserende minister klink van ministerie van vws over de vaccinatie veiligheid van de H1N1 influenza prik .wij het Nederlandse volk zijn het meer dan zat steeds maar meer leugens te horen te krijgen,we zijn niet dom wij weten wat zich af speelt binnen het beleid van politiek,en zijn het er zeker niet mee eens,dat is jaren lang duidelijk voor het volk neder landen.maar politiek gedragen zich nog steeds als los geslagen horen,zien en zwijgen vandalen die geen gevoel in hun donder blijken te hebben zij volgen de winst van farmacie,de elite,het grote geld. het rijk worden over de ruggen van armen dat is o zo jammer dat het vertrouwen zo weg is gevallen en tevens jaren lang is gebagatelliseerd,belazert uit genomen en zijn vernietigd door politiek en overheden rond de globe waar is die zo genaamde rechtvaardigheid gebleven in deze wereld !!!
 
 
beste pvda volksvertegenwoordiger hoor ik dit nou goed dat u leugens vertelt over vaccins,en dat een bepaalde groep mensen paniek zaaien.ik dacht het zeker niet mevrouw M. kraneveldt van fractie pvda ik denk dat u de gene bent met de valse informatie die veel mensen ziek en permanent letsel en zelfs dood voor het leven veroorzaken.hoe weet ik dat ik dit alles bij het rechte eind heb. ik heb de Simpsonwood Memo files uit 2000 meer dan 265 pagina s dik van de FDA,CDC,WHO en BIG FARMASIE dit was een zeer geheime congres met uitsluitsel van USA plu bliek van meer dan 300 dagen van top artsen van de wereld die al in 2000 toe gaven tijden het 300 dagen onderzoek en congres naar de dodelijke bij werkingen van Thimorosal en Aluminium verbindingen en zware metalen in vaccins lange termijn neurologische schade ,hersenletsel ,lupus,leukemie,blijvende DNA schaden in het lichaam van kinderen,oudere chronische zieken en vrouwen in verwachting van baby s kan veroorzaken en wie ben u als leek die uit maakt of die mensen paniek zaaien of niet,ben u een arts nee u heeft de informatie van het rivm,gezondheidsraad die op hun haar beurt ook de leugens vertellen of verkeerd zijn voor gelicht door de USA ,FDA,CDC ,WHO en BIG FARMASIE de zo genaamde paniek zaaiers zijn geen paniek zaaiers maar redders van mensen levens,en willen alleen maar ver komen dat vele onnodig moeten lijden of sterven aan de bij werkingen van vaccins.heeft u niet eens gehoord van het wereldwijde de populatie programma agenda 21 van de wereld.u zou u moeten schamen.ik weet immers de waarheid en u schijnbaar niet of u wilt het niet weten 1 van de twee,u loopt als een mak schaapje achter de kudde politieke zwarte schapen en de populatie agenten aan.en u weet niet eens of u waarheid wel de juiste is,u praat maar wat raak zonder te weten waar nu eigenlijk de klepel hangt ,ik heb onder bouwde documenten, u niet.ik kan u 100 procent zekerheid zeggen dat ik de waarheid vertelt.u weer niet het is immers een vette leugen die niet kan worden onderbouwd door de Nederlandse overheid.en als u zegt dat ik lieg of paniek zaai dan wil ik u wel het bewijs


overhandigen.maar zelfs als u het bewijs aan u hebt overhandigt gaat u uit eindelijk toch niets mee doen u moet zich namelijk houden aan de gedrag s codes van de tweede kamer ook al betekent dat dit alles op valse informatie van de big farmacie berust,slaapt politiek hier geen nacht korter om.het betekent immers wel dat politiek wordt gestuurd door het KARTEL WHO,FDA,CDC en BIG FARMASIE van de USA die niet meer staan om mensen beter te maken maar wereldwijd afhankelijk te houden van meerdere medicatie van wegens 1 doel geld,winst wereldwijde de populatie programma en agenda 21 die nu wel in middels door alle landen is ondertekent zo ook het zelfde lakken en pak wat gaat gebeuren met de zo genaamde Kopenhagen verdrag van meerdere landen,het is niet bedoelt voor waarborgen voor het wereldwijde milieu wat mensen kosten wat het kost moeten geloven en door hun strot krijgen geduwd van hun wereldwijde overheid organen maar is gebaseerd om rechten van de wereldwijde burgers nog meer in te perken en af te schaffen wie houd nou wie voor de gek juist mevrouw M.kraneveld van Pvda dat ben u dat zijn alle die andere kamer fractie van de eerste en tweede kamer te den haag die dit steunen ik schaam mij rot dat ik een Nederlander ben en zo listig word belazert door mijn eigen overheid en betrokken elite club de Bilderberger groep te leiden die in geheim schap afspraken worden gemaakt met andere wereld leiders ter wel zo n samen komst ter strengste


verboden is ook heeft de Nederlandse overheid haar zelf geheven boven haar eigen wet en regelgeving en troon om mensen te koeien neren rechten in te perken en af te schaffen,en uit te zuigen tot op het bot,ook al hebben niets meer te geven gaan de horen,zien en zwijgen vrolijk door.dit alle word gedaan met een bepaalde reden.ik heb al genoeg gezegd het wordt hoog tijd dat u van uw handen en bar kruk af komt en zich voor de verandering zich gaat in zetten voor het Nederlandse volk wat u al jaren niet heeft gedaan.ik schaam mij diep dat politiek zo laag is gezonken.als u liegt maakt u alleen politiek nog verder belachelijk dus trek een keer de gegevens na voor u begint te lallen.maar dat heeft u al gedaan u weet wel dat ik de waarheid spreek en durf niet te zeggen dat ik een leugenaar ben ,want dat ben ik immers niet.ik doe al meer dan 25 jaar vergrijpen aan de kaak stellen die politiek de af gelopen 25 jaar heeft uit gehaald weet i, maar al te goed. buiten beeld brengen van de waarheid is er niet 1 van want dat doe u immers zo goed ook uw politieke collega s liegen de boel bij elkaar.leugens bij politiek is de normaalste zaak van de wereld voor politiek.maar niet voor het Nederlandse volk,en helemaal loopt het de spui gatten uit waar neer onze media is af gekocht en niet meer de waarheid mag vertellen van politiek en word verdraait.met ander worden is de media afgekocht door de elite macht groep geen fabeltje maar kei harde feiten.ik had heel politiek vaak geschreven iedereen in de eerste en tweede kamer en er was vervolgens 25 jaar niemand thuis waar neer de waarheid aan de deur van politiek klopte.politiek zegt dat Nederlandse maatschappij een democratie land is, ik kan u zeggen dat is een vette verzonnen leugen om Nederland lekker diep in slaap te soezen want niemand mag wakker worden,wat want ander kon het wel zijn dat de zaken er heel anders voor stonden in Nederland. Nederland word wakker nu alleen politiek en de Nederlandse bevolking nog en dan is het zelfs de vraag nog of tijdig zullen handelen waar neer ze geen eerlijk spel spelen en burgers al jaren lang voor de gek worden gehouden zo dat vertrouwen is jaren achter elkaar aan de lopende band bewust word geschonden voor eigen politieke belang.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie