Occupy Den Haag - Forum

Occupy Nieuws => Occupy Den Haag nieuws => Persberichten => Topic gestart door: Cernunnos op 05 mrt '12 - 12:21

Titel: PERSBERICHT OCCUPY DEN HAAG 5 maart 2012 OCCUPY STEUNT ACTIE POLITIE
Bericht door: Cernunnos op 05 mrt '12 - 12:21
PERSBERICHT OCCUPY DEN HAAG
5 maart 2012
 
OCCUPY STEUNT ACTIE POLITIE
Als het ultimatum van de politiebonden om 12:00 uur afloopt zonder het gewenste resultaat, zal Occupy Den Haag iedere actie van de politie van harte ondersteunen.

Occupy Den Haag stelt dat, zolang onder andere de financiële sector niet is aangepakt er geen reden is om de veiligheid en zorg in Nederland kapot te bezuinigen. Het is ook de diender op straat die nu de dupe wordt. Niet alleen gaat het om de inkomens die al jaren ondermaats zijn, maar ook om de toegenomen werkdruk.
De politie is niet bedoeld voor opvang van zwervers en psychiatrische patiënten, maar wordt nu wel keihard geconfronteerd met de gevolgen van de bezuinigingen op sociale voorzieningen, zoals daklozenopvang en eerstelijns psychiatrie. De politie wordt op deze manier een filterloos afvoerputje van de samenleving.
Recent is al duidelijk geworden dat de mannen en vrouwen op straat al geconfronteerd worden met 350.000 arbeidstijdenwet overtredingen. Wat zullen de bezuinigingen dan wel niet voor de toekomst betekenen?

De huidige politiek komt niet met oplossingen, maar creëert in plaats daarvan problemen voor iedereen in Nederland.
Daarom staat Occupy achter de komende acties van de politie om duidelijk te maken dat iederéén die in Nederland getroffen wordt door verkeerde bezuinigingen ondersteuning verdient.

EINDE PERSBERICHT
Titel: Re: PERSBERICHT OCCUPY DEN HAAG 5 maart 2012 OCCUPY STEUNT ACTIE POLITIE
Bericht door: Xhairy op 03 mei '12 - 20:59
zie ook http://occupydenhaag.org/index.php/topic,496.0.html (http://occupydenhaag.org/index.php/topic,496.0.html) ...