Auteur Topic: Bent u al een soeverein mens?  (gelezen 1747 keer)

Offline protius

 • Full Member
 • ***
 • Berichten: 148
Bent u al een soeverein mens?
« Gepost op: 02 mrt '12 - 12:13 »
 BENT U AL EEN SOEVEREIN MENS ? 
Robert Menard part 1
 
Robert Menard part 2
 
Robert Menard part 3
 
Robert Menard part 4
 
Robert Menard part 5
 
Robert Menard part 6
 
Robert Menard part 7
 
Robert Menard Part 8
 
Robert Menard Part 9 final

edit door Xhairy;
ik heb de rest van de youtubes in deze post verwijderd wegens overschrijding van embed-limiet plus dat deze ook al voorkwamen in een ander apart topic van je, welke ik naar dit topic zal verplaatsen, te vinden in de 2e van de posts hierna. ik ben van plan voorts alle aparte topics van je met betrekking hiertoe ook in dit ene topic hier te samenvoegen, maar helaas ben ik op complicaties gestuit vanwege automatische sortering op datum. ik beoog iig alle topics en berichten van je mbt soevereine mensen, freemen, die stromanverhalen en die van je eigen naam claimen enz.
word nog vervolgd.
« Laatst bewerkt op: 12 mrt '12 - 09:46 door Xhairy »

Offline protius

 • Full Member
 • ***
 • Berichten: 148
Re: Bent u al een soeverein mens?
« Reactie #1 Gepost op: 03 mrt '12 - 13:14 »

In een wanhoopspoging om te voorkomen dat mensen uit het systeem stappen heeft de FBI gewaarschuwd voor de toenemende dreiging van extremisten die zich zelf ‘soeverein burger’ noemen en die geen enkele vorm van overheids gezag tolereren.

De FBI wil meer aandacht schenken aan de zo geheten ‘soevereine-burger-beweging’ die vanaf 2009 in kaart wordt gebracht en sinds die tijd ook als zodanig is erkend.

Vroeger vielen leden van de beweging onder bijvoorbeeld gewapende burger wachten die vooral op het platte land voorkomen. De Amerikaanse politie dienst beschouwt deze mensen als extremisten die gewelddadig kunnen zijn tegenover veiligheid s functionarissen.

Medewerkers van de federale recherche zeiden tijdens een pers conferentie in de hoofdstad Washington dat ontmoetingen met belasting inspecteurs, politie agenten en andere ambtenaren gemakkelijk kunnen uitlopen op geweld s incidenten. ‘Soevereine burgers’ worden door de Amerikaanse media in het zelfde hoekje gestopt als de mensen die mee doen aan de Occupy- beweging.

Overheid s gezag

De FBI schat dat 100.000 Amerikanen zich op dit moment onttrekken aan elke vorm van overheid s gezag. Ze betalen geen belasting en weigeren zich te houden aan wetten die hen niet bevallen.

Tientallen ‘soevereine burgers’ zijn in de afgelopen jaren veroordeeld voor geweld tegen ambtenaren, belasting ontduiking en het vervalsen van documenten.

Burgers worden veroordeeld wegens belasting ontduiking. Alleen de grote corporaties mogen belasting ontduiken. Zo hoeven veel grote corporaties geen belasting te betalen of kunnen ze met de fiscus afspreken hoeveel ze betalen. Sommige grote bedrijven krijgen zelfs geld terug van de belastingdienst.

Burgers die mee doen aan de Occupy - beweging worden afgeschilderd als dakloze schobbejakken door de zelfde mensen die gul geven aan de politie diensten om het volk in het gareel te houden.

Burgers komen in de gevangenis voor het kweken van hun eigen wiet, maar Coca-Cola mag als enige corporatie coca bladeren importeren om de cocaïne te gebruiken voor ‘medicinale doeleinden’.

Burgers worden vastgezet voor het handelen in drugs, maar ondertussen is een groot gedeelte van de bevolking verslaafd aan de drugs die de grote farmaceuten verhandelen. De farmaceutische bedrijven investeren meer in marketing campagnes en het spekken van de bankrekening van artsen dan onderzoek naar en de ontwikkeling van echte geneesmiddelen.

Burgers worden veroordeeld wegens het witwassen van geld, maar de grote banken mogen ongehinderd geld witwassen van Mexicaanse drugs barons nadat deze door het Amerikaanse ministerie van Justitie zijn voorzien van de nodige wapens.

Burgers moeten opdraaien voor de fouten van grote banken die zich hebben vergist in het gokspel op de beurzen en zijn de dupe van ingrijpende bezuiniging s maatregelen. Alleen in IJsland zijn arrestatie bevelen uitgevaardigd tegen bestuursleden van banken, maar in de rest van de westerse wereld houden zij landen nog altijd in een wurg greep.

De vraag is nu: wie zijn de extremisten?

Bron tekst: Telegraaf.nl

Bron: Niburu.nl


Offline protius

 • Full Member
 • ***
 • Berichten: 148
Re: Bent u al een soeverein mens?
« Reactie #3 Gepost op: 12 mrt '12 - 12:28 »
Banned Re-named Video ( THEY ) Do NOT want the British people to SEE...

Banned Re-named Video (THEY) Do NOT want the British people to SEE... ;-)

in Engelse rechtbank heeft een grote groep free men een rechter proberen aan te gehouden door middel van een burger arrest van wegens het niet nakomen van de wet.politie mannen die er eigenlijk horen te staan voor eigen volk kwamen in hierdoor in verzet tegen de free men die de rechter durfde aan te houden met een burger arrest,De politie mannen probeerde de man aan te houden die de rechter probeerde te arresteren met een burger arrest.hier kwam de grote groep free men in opstand wegens het bedrog van de politie die niet de wet op dat moment handhaafde maar creatieve te werk gingen op eigen volk door deze gewoon de rechtszaal uit te duwen richting de uitgang van het gebouw .hier in Nederland is het al zo dat burgers niet meer in de zelfde zaal zitten van de rechter zij zitten meestal in een boven gelegen zaaltje met uitkijk op de rechtszaal achter kogel vrij glas.hoe kan een burger dan nog een burger arrest doen op de rechter wanneer dit onmogelijk wordt gemaakt.hier boven een gebannen film van de freemen op youtube van 34 minuten.

« Laatst bewerkt op: 12 mrt '12 - 12:36 door protius »


Offline protius

 • Full Member
 • ***
 • Berichten: 148