Opinie artikel: “Informeer jezelf” is niet meer het motto bij @Piratenpartij.


Volgens Piratenpartij bestuursleden Wiel Maessen en Roland Louter moet er vanaf nu betaald worden voor enige transparantie binnen de partij.

Tenminste als je de onderstaande schermafdruk moet geloven die onze redactie via betrouwbare bron heeft verkregen op twitter.

IRC chatlog, volgens Piratenpartij bestuursleden Wiel Maessen en Roland Louter moet er vanaf nu betaald worden voor enige transparantie binnen de partij.

Wiel Maessen en Roland Louter (bestuursleden Piratenpartij) vanaf nu moet er betaald worden voor enige transparantie binnen de partij.

Het grote gevaar van de politiek was altijd al dat meeste politieke partijen achter de schermen zich ook bezighielden met smerige zaken (deals met lobbygroepen e.d,) en dit verborgen hielden. Het bekende nul transparantie beleid als het niet in het belang was van burgers en/of leden.

We zijn niet al te blij met de gang van zaken binnen de Piratenpartij, we hadden immers nog enige hoop dat hun idealen met betrekking tot mensenrechten, privacy en transparantie er nog mogelijkheden waren binnen de Nederlandse politiek.

Helaas is ook deze partij gereduceerd tot niets meer dan een zootje ongeregelde overduidelijke foute politici die naar ons inzicht echt geen zuivere bedoelingen meer hebben. Het heeft niets meer te maken met de “nobele Piraten idealen” waar ze vroeger uit zijn ontstaan.

Piratenpartij 2016

Informeer jezelf, maar nu op eigen kosten!

Disclaimer: opinie artikel, auteur “Anonymous”, meningen hierboven zijn beschermd onder het EVRM artikel 10.

Did you like this? Share it: