6 gedachten over “In Memoriam Teun Wolzak

 • harry langenhuijsen

  Tot diepe verslagenheid las ik dit bericht. Ik kon en wou het niet geloven en ben even gaan lopen met de hond. Ik kwam terug en zag nog steeds dit bericht. Teun bedankt voor alles. Harry in de Warrie Langenhuijsen. Sterkte en gecondoleerd voor de nabestaanden.

  https://www.youtube.com/watch?v=2dY5VFYV7i4

 • Theo Vroomans

  Ik ben geschokt door het plotseling overlijden van onze goede vriend Teun Wolzak
  Hij was de zachtaardigste man die ik kende belezen en wijs
  Ik zal zijn verpletterende knuffels missen …………..

 • opa Water

  Ik ben ook geschokt …een wereld mens is niet meer bij ons …. wat rest is een pijnlijke stilte.

 • don quichotte

  Teun, een soms misschien wat te bescheiden man, zacht van aard, met een goed hart en welbespraakt. Teun had nooit natte voeten, zijn laarzen had hij immers al aan. Dat soort dingen doet mij van binnen gniffelen, als ik herinneringen aan Teun voor de geest haal. Mijn condoleances aan een ieder die hem in zijn hart meedraagt.

 • domino

  jammer teun ik heb genoten van je aanwezigheid in de tijd die we mochten delen:)
  En ben blij dat oa ook met jou te mogen hebben gedaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.