Arubaan Mitch Henriquez is toch overleden door zuurstoftekort als gevolg van politiegeweld


Het Openbaar Ministerie (OM) gaf vandaag 1 juli 2015 tijdens een persconferentie aan dat de Arubaan Mitch Henriquez is overleden door mogelijk zuurstoftekort als gevolg van politiegeweld.
“Iemand” heeft kennelijk onjuistheden bekend over het feit dat Mitch “onwel” was geworden onderweg naar het bureau anders zou het vooringenomen Openbaar Ministerie haar eerdere verklaring niet hebben ingetrokken.
Heel spijtig dat het Openbaar Ministerie niet direct de opdracht had gegeven om alle “verdachten” in bewaring te stellen en zeker nadat het heeft meegeholpen aan het verspreiden van deze “onjuistheden”
Dankzij hun “nalatigheid” is het nu zo dat de “verdachten” tijdens hun “passend werk” voldoende de kans hebben gekregen om met elkaar te kunnen overleggen welke nieuwe “onjuistheden” ze gaan gebruiken in hun proces die er al aan zat te komen om zodoende vrijspraak te garanderen.
Het is een blamage voor de hele rechtsgang en dat is allemaal te danken aan hun werkgever en het overduidelijke vooringenomen Openbaar Ministerie. Want de politie is nooit schuldig van een onrechtmatige daad en al zeker in Den Haag niet.
Videobeelden laten immers ook duidelijk zien dat hij al bewusteloos was en dat geen enkele aanwezige agent eerste hulp heeft geboden.
De andere aanwezige agenten hebben zelfs toegestaan dat een bewusteloze hulpeloze man in een busje werd gesleurd zonder er zeker van te zijn of hij nog leefde. Met andere woorden alle aanwezige agenten zouden in principe vervolgd moeten worden, niet alleen die ene 5 verdachten.
De agenten van Den Haag zouden toch zo goed zijn in eerste hulp bieden, aldus hun eigen campagne posters?
Er staat “gegarandeerd” ergens in de kleine lettertjes dat reanimeren niet geld als je vriend zwaargewond is geraakt door geweldpleging door politieagenten.
“Ik reanimeer je vriend NIET als hij zwaargewond is geraakt door ons!”
De kleine lettertjes, Ik reanimeer je vriend NIET als hij zwaargewond is geraakt door ONS!

De kleine lettertjes, Ik reanimeer je vriend NIET als hij zwaargewond is geraakt door ONS!

Ze hebben simpelweg geen noodzakelijke medische hulp geboden toen hij bewusteloos was geraakt na de geweldpleging door hun eigen collega’s terwijl dit ook hun verantwoordelijkheid was als wetshandhaver.
No Justice, de “vrijkaarten” voor de “verdachten” zijn al uitgedeeld daar heeft Politie Haaglanden al goed voor gezorgd, ze zijn immers een goede werkgever. Er staat hun waarschijnlijk maar een minimale disciplinaire maatregel te wachten.
Politie Haaglanden is ernstig ziek, “struisvogel syndroom” men heeft daar met urgentie een reality check nodig en “dikke zetpillen” om de pijn te verzachten.

Mitch Henriquez, rest in peace.

mitch henriquez toch dood aan zuurstof gebrek door de geweldadige arrestatie

Auteur: Un Arubiano Anonimo

bronnen:

 

Did you like this? Share it: