[OnePeopleOneSoul] Tijdens de 10de editie van Veteranen dag 2014 was het voor he…


[OnePeopleOneSoul] Tijdens de 10de editie van Veteranen dag 2014 was het voor het eerst dat het voor de NieuwGuineaVeteranen verboden was de Papoea vlag officieel mee te dragen tijdens het defile. Als reactie hierop bezochten tientallen mensen de dag met een Papoea vlag in de hand als solidariteit naar de veteranen die geholpen hebben bij het mogelijk maken van dezelfde vlag. Dit zou geen probleem zijn werd vooraf gezegd, want er was immers verder geen probleem met de vlag. Toch is een vredige vlaggendrager hardhandig gearresteerd, kijkt u hier mee waarom… ♥


Arrestatie Veteranendag 2014 voor dragen Papoea vlag

Tijdens veteranendag 2014 in Den Haag is Iskandar Bwefar gearresteerd voor het dragen van de Papoea vlag. Deze vlag was dit jaar voor het eerst niet toegesta…

Did you like this? Share it: