Reis, Kijk en Luister 2


Reis, Kijk en Luister 2 24 november as
Wie van reizen houdt, meldt zich op zondag 24 november voor een avontuurlijke middag in de Bethelkapel aan de Thomas Schwenckestraat in Den Haag. Onder de titel Reis, Kijk en Luister 2 organiseert kunstenaar Bruno van den Elshout samen met ‘overlevingskunstenaar’ Edgar Neo een middagvullend programma met verhaal, muziek en poëzie.

Eregast van de bijeenkomst is Janne Willems, die voor haar project Pluk je Momenten alle uithoeken van Europa bezocht. Voorzien van een set kleurstiften en blanco ansichtkaarten vroeg zij willekeurige mensen naar hun mooiste moment van de voorbije week. 1000 momenten verzamelde ze en in december verlegt ze haar grenzen naar Azië.
Tijdens Reis, Kijk en Luister 2 vertelt ze wat haar zoal op-, mee- en tegenviel. En hoe je dat eigenlijk organiseert, zo’n groot project.

Naast het interview met Janne biedt de interactieve reismiddag ook een podium aan zeer-lange-afstandswandelaar Wijnand Boonpelgrim Edgar Neoveelzijdig pionier Lie van Schelven en dichteres Wendelien Stephanie, die elk op geheel eigen manier over de wereld en door het leven reizen, en hun ervaringen met u delen.

Toegang: € 7.50 in harde contanten*, welke volledig ten goede komt aan de Azië-episode van Pluk je Momenten. Bij wijze van reisrantsoen wordt u verzocht iets lekkers te eten of drinken mee te nemen en dat met medereizigers te delen. In koffie, thee en kraanwater wordt voorzien.

Aanmelding via https://www.facebook.com/events/317940538349021
Of via de site: http://bit.ly/RKenL2

* VOOR VOORINSCHRIJVERS OP KUNSTWERK-IN-BOEKVORM NEW HORIZONS IS DE BIJDRAGE VRIJWILLIG.

Reis, kijk en luister #2 in de Bethelkapel in Den Haag Foto: Ljubljana - SI, foto: Crossroad Europe / Bruno van den ElshoutLjubljana – SI, foto: Crossroad Europe / Bruno van den Elshout

Bron: BethelBoven website

Did you like this? Share it: