Werkgroep Deportatieverzet van start


stop_deportation_0Sinds enkele weken is de Werkgroep Deportatieverzet actief.

De werkgroep verzet zich openlijk en door middel van directe actie tegen het deporteren van mensen. De leden van de werkgroep geloven in vrijheid van beweging en strijden tegen het repressieve asielbeleid dat er niet op gericht is mensen een kans te geven hier een bestaan op te bouwen, maar bedoeld is om zoveel mogelijk mensen op te sluiten en het land uit te schoppen.

De werkgroep heeft tot doel zoveel mogelijk deportaties te stoppen. Dit doen ze door een netwerk op te bouwen van advocaten, vluchtelingen en activisten, om samen effectief deportaties tegen te gaan. Ze informeren vluchtelingen over wat ze kunnen doen om hun eigen deportatie tegen te gaan.

Lees hier meer over de werkgroep.

Did you like this? Share it:

Werkgroep Deportatieverzet van start


stop_deportation_0Sinds enkele weken is de Werkgroep Deportatieverzet actief.

De werkgroep verzet zich openlijk en door middel van directe actie tegen het deporteren van mensen. De leden van de werkgroep geloven in vrijheid van beweging en strijden tegen het repressieve asielbeleid dat er niet op gericht is mensen een kans te geven hier een bestaan op te bouwen, maar bedoeld is om zoveel mogelijk mensen op te sluiten en het land uit te schoppen.

De werkgroep heeft tot doel zoveel mogelijk deportaties te stoppen. Dit doen ze door een netwerk op te bouwen van advocaten, vluchtelingen en activisten, om samen effectief deportaties tegen te gaan. Ze informeren vluchtelingen over wat ze kunnen doen om hun eigen deportatie tegen te gaan.

Lees hier meer over de werkgroep.

Did you like this? Share it: