Steun de Choucha-vluchtelingen in Tunesië!


ChouchatentsOnlangs vonden in diverse Noord-Afrikaanse en Europese steden solidariteitsbijeenkomsten plaats voor de vluchtelingen van het vluchtelingenkamp Choucha in Tunesië. Die protesteren daar tegen de schandalige manier waarop ze worden behandeld door de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR en tegen de mensonwaardige omstandigheden waaronder ze moeten zien te overleven. De vluchtelingen van het Haagse Vluchthuis en de Amsterdamse Vluchtkerk ondersteunen de Choucha-vluchtelingen. Met een bijeenkomst in het Vluchthuis en een protestverklaring aan de UNHCR gaven ze afgelopen donderdag vorm aan deze inspirerende internationale solidariteit tussen actievoerende vluchtelingen. Steungroep All Included roept iedereen op om ook zo’n verklaring op te sturen.

Lees verder op de website van Doorbraak

Did you like this? Share it: