De prinses op de erwt en andere kinderen


Fouillering van een kind voor deportatiecharterIk weet niet of ik het nu zielig moet vinden of niet… om zo te worden afgesloten van de werkelijkheid en in een gouden zeepbel te worden gehouden als ware je het kostbaarste bezit der natie in plaats van een kind als zovelen? Of ben je als Neederlands prinsesje op de erwt gewoon een verwend nest in een ivoren toren?

Burgemeester Van der Laan van Amsterdam staat geen demonstraties toe in het zicht van de paraderende koningsfamilie op 30 april. “Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben hun kinderen bij zich: drie dochtertjes, van 5, 7 en 9. Daar wil ik als burgemeester rekening mee houden.” Dan bof je toch maar weer als koningskindertjes, nietwaar? lees verder op de website van Joke Kaviaar

Did you like this? Share it: