Hoe de FBI, homeland security en de banken Occupy Wallstreet de kop indrukten


Hoe de FBI, homeland security en de banken Occupy Wallstreet de kop indrukten

Natuurlijk is dit een fenomeen wat wereldwijd gaande was, ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag was er sprake van infiltratie en soms zelfs het saboteren van de inhoud van de demonstratie door de burgemeesters van de betreffende steden.

Jozias van Aartsen heeft dit zelfs veelvuldig geprobeerd en heeft hier alle rechtzaken wat hierover gingen verloren.

Hij wist dat zijn acties tegen Occupy Den Haag het recht op vrijheid van meningsuiting hiermee in het geding zou komen en dit maakt hem eigenlijk een bar slechte respectloze burgervader.

Respect komt van twee kanten, als de burgemeester haar burgers respecteert dan zal het respect wederzijds zijn. Je kan respect niet afdwingen met zwaardmacht, traangas, klappen met stokken, vertrapping door paarden en ander onbehoorlijk gedrag jegens je burgers waarbij mensenrechten worden geschonden.

Dit soort praktijken horen thuis in totalitair regime. Maar we wisten stiekem al dat Jozias van Aartsen zijn persoonlijke leger op illegale wijze inzet en dit ook goed afgeschermd laat gebeuren zodat niemand dit goed kan documenteren.

Censuur praktijken die sinds de 2e wereld oorlog niet meer in Nederland zijn waargenomen.

De NVJ dient in ieder geval een klacht in voor het moedwillig afschermen van de ontruiming van demonstratie op de koekamp

Maar dat neemt niet weg dat het priveleger van burgemeester van Aartsen niet alleen censuur mag plegen als ze onschuldige mensen gaan wurgen en mishandelen.

Ze hebben nu zelfs het recht om je te mogen doodschieten ook al ben je onschuldig en minderjarig. 

Mensen zijn niets meer waard in Den Haag, het leven van een lid van het persoonljke leger van Jozias is veel meer waard dan dat van een onschuldige burger. Daarom mogen ze vanaf nu altijd schieten als er maar een fabelachtige aanleiding bestaat.

Je zou bijna zeggen dat “Gestapo” twitteraar van vorig jaar 17 november nog eens gelijk zou krijgen 😉

Did you like this? Share it: