Tijdslijn ontruiming Notweg


De tijdslijn is vanaf 13.30 uur op donderdag 29 november geopend. Kijk hier voor alle informatie. Omdat alle informatie zeer gefragmenteerd is, proberen wij alle relevante informatie te verzamelen. Indien jij zelf waardevolle informatie hebt, mail dat ons via de contactpage!

29-11 14.05:  Asielzoekers weigeren toch vertrek uit tentenkamp Amsterdam (nrc )

29-11 13.35 De verhalen gaan dat de pers te horen heeft gekregen van de politie dat zij zich verre van de Notweg moeten houden en dus niet het nieuws ter plekke mogen verslaan. Nog meer reden om te komen en eigen nieuws te verslaan.

29-11 13.30 Er is net vanuit het kamp doorgebeld dat een grote groep vnl Somaliërs het ‘aanbod’ van vd Laan alsnog heeft geweigerd en terug naar het kamp komt. In tegenstelling tot de zalvende berichten in de pers en vanuit gemeente Amsterdam, laten ze zich toch niet afschepen met een paar nachten daklozenopvang…We are human, we need human rights
Zie ook bericht in de media: Asielzoekers toch niet weg uit tentenkamp

Did you like this? Share it: