Politie Den Haag arresteren onafhankelijke journalisten 1


Politie Den Haag arresteren onafhankelijke journalisten

Afgelopen week heeft het gemeentelijke priveleger van burgemeester Jozias van Aartsen openlijk burgerrechten van onafhankelijke journalisten geschonden.

Nogmaals is de vrije garing van het nieuws effectief de kop ingedrukt in Nederland door creatieve agenten.

Het is schijnbaar zwaar verboden om als journalist vragen te stellen in Den Haag als het gaat over een ambtenaar die zijn macht heeft misbruikt om ieder onderzoek naar zijn activiteiten de kop in te drukken.

De creatieve politie van Den Haag laat  zelfs weten aan de onafhankelijke journaliste dat het crimineel is om fotos te maken op het binnenhof, ze krijgt hiervoor een boete voor samenscholing.

Machtsmisbruik en pedofilie komt nogal vaak voor in hoge kringen van de regering waar het aantal narcisten schrikbarend hoog is.

Narcisten zijn overal te vinden in ons land, ze bekleden vaak belangrijke hoge functies zoals in bijvoorbeeld gemeentes, zijn rechter, topbankiers, beheren het politie apparaat enz.

Allemaal hebben dezelfde opvallende eigenschappen, egoïsme, dominantie, ambitie pedofilie, zitten vaak in hoge functies of streven ernaar en hebben een ernstig  en opvallend gebrek aan inlevingsvermogen (empathie).

Iemand die narcistisch gedrag vertoont, noemt men een narcist.

Als zelfs een rechter (Fokke Fernhout) betrapt is op het bezit van kinderporno, waarom zou een hoge ambtenaar  zoals Joris Demmink waartegen meerdere openbare klachten lopen opeens onmogelijk schuldig kunnen zijn van pedofiele activiteiten?

Waarom staat in dit land de doofpot standaard aan voor VVD partijgenoten die mensen en kinderrechten schenden? Waarom? Dat is de vraag wat deze onafhankelijke journalisten beantwoord willen hebben, en daarvoor krijgen ze een geel bonnetje, want vragen stellen anno 2012 = VERBODEN.

http://youtu.be/Vmyw42wd_aE

Did you like this? Share it:

Een gedachte over “Politie Den Haag arresteren onafhankelijke journalisten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.