Dag 3: Vluchtelingen in actie bij het Ministerie van Justitie


Actiedag 4: Dinsdag 13-11-2012 zal er actie worden gevoerd tegen het plan van de VVD en PvdA om illegaliteit strafbaar te stellen. Dit zal gebeuren bij de VVD ledenvergadering waar men over het regeerakkoord gaat praten. Er zullen ook Tweede Kamerleden van de VVD aanwezig zijn.
Locatie: Voor Nieuwspoort, Lange Poten 10
Tijd 19:00

Vandaag (12-11-2012) voerden 40 uitgeprocedeerde vluchtelingen actie bij het Ministerie van Justitie. Onder de nieuwe regering valt immigratie en asiel onder dit Ministerie.

Al eerder liepen we deze route, toen naar het Ministerie van Binnenlandse zaken, maar deze keer naar het Ministerie van Justitie, want dankzij de nieuwe regering valt immigratie en asiel onder dit laatste Ministerie. Daar werden een aantal toespraken gehouden.

lees verder op de website van Recht op Bestaan
Zie ook Actiedag 2

Taken from:  

Dag 3: Vluchtelingen in actie bij het Ministerie van Justitie

Did you like this? Share it: