Waarom je als kind de politie niet meer kan vertrouwen 1


Waarom je als kind de politie niet meer kan vertrouwen

Normaal leren kinderen van hun ouders dat ze bij de politie wel veilig zijn.

Helaas is anno 2012 dit niet meer het geval. In de VS was het al heel normaal dat de politie onschuldige burgers mishandelde met tasers, maar dat doen ze dus ook met kinderen van 10.

lees: http://rt.com/usa/news/taser-boy-playground-webb-611/

zie: http://www.fox59.com/videobeta/?watchId=a84a9a4d-75a7-4707-8454-8a62ee95cf31

Zo is ook hier in Nederland al jaren de norm dat de Nederlandse overheid geen kinderrechten beschermt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van diverse organisaties(stichtingen) die onder het mom van “kinderbeschermers” zoveel mogelijk kinderen in hun rechten schenden voor winst en bonussen in plaats van ze daadwerkelijk te beschermen.

Onder de “zorg” van Jeugdzorg loopt een kind zelfs 2.5x meer kans om sexueel misbruikt te worden dan een gemiddeld kind. Dit is een zorgwekkende realiteit maar dat is normaal als je core business als organisatie winst is, het gaat dan niet om het kind.

AMK, Jeugdzorg, en praktisch alle OTS voogden, zijn er niet om de kinderen te beschermen maar om de economische belangen van hun bazen te dienen.

Zo is ook meer dan normaal geworden dat de gemiddelde politieman/vrouw in Nederland op straat nooit een kind daadwerkelijk zal beschermen, en deze zonder enig twijfel nog met een wapenstok zullen neerslaan als het even kan. Lekker he oom agent? even een kindje neerslaan.

Hieronder is bijvoorbeeld duidelijk te zien hoe een Nederlandse politieman een jongetje van 10 eerst tegen de grond smijt om hem hierna nog even een harde trap in zijn “kwetsbare kinderrug” te geven. (ehm, kinderrechten verbieden lijfstraffen, ook al scheld een kind een politieman uit als hij reeds onterecht is mishandeld door de betreffende agent!)

In realiteit heeft het jongetje van 10 meer ballen dan de agent!

Shame on you Oom Agent!

http://youtu.be/vMcx2AnxqAk

Wereldwijd is angst en repressie het middel om macht over burgers te handhaven. En om te voorkomen dat mensen voor zichzelf gaan denken, is het gebruik van geweld tegen burgers en nu ook kinderen meer en meer de norm geworden.

Burgers moeten niet bang zijn voor hun overheid, de overheid moet vrezen voor de burgers.

Bescherm je kinderen #occupy

Did you like this? Share it:

Een gedachte over “Waarom je als kind de politie niet meer kan vertrouwen

  • fixit

    ach wie het regeeraccoord heeft gezien weet hoe laat het is; op vanalles word bezuinigd maar voor “nationale politie”(wtf is that?) en allerhande andere vrijheden en (grond)rechten schendende maatregelen word wel honderden miljoenen uitgetrokken. het is duidelijk dat erop ingezet word dat die bezuinigingen wel es met geweld opgedrongen zullen moeten gaan worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.