Solidariteitsactieweekend met hongerstaking Berlijn


Als ondersteuning van de vluchtelingprotesten, willen we ook onze solidariteit buiten Berlijn tonen. Daarom roepen wij op tot een gedecentraliseerd solidariteitsactie weekend van vr 02.11. – ma 05.11.

Zie de oproep op Indymedia Duitsland

Hongerstaking gaat achtste dag in

De hongerstaking van een tiental uitgeprocedeerde asielzoekers bij de Brandenburger Tor in Berlijn is inmiddels de achtste dag ingegaan. De omstandigheden zijn erbarmelijk: het vriest ’s nachts en het is klam en vochtig. Overdag speelt de politie mooi weer onder het toeziend oog van de vele toeristen, maar bij het vallen van de avond voeren ze de repressie op.

Lees verder op Indymedia

Visit link – 

Solidariteitsactieweekend met hongerstaking Berlijn

Did you like this? Share it: