Joris demmink overal protesten we staan internationaal voor gek – Politiek in Den Haag laat nationale schande een internationale schande worden 1


INGEZONDEN STUK (edited)

Joris Demmink overal protesten we staan internationaal voor gek

Politiek in Den Haag laat nationale schande een internationale schande worden

Als zelfs in de Verenigde Staten 1500 man de straat opgaan om naar het adres van satan “nummer 666” (666 Third Avenue, 19th floor, New York 10017, United States) te gaan demonstreren. Zullen er demonstranten in Den Haag op zaterdag 28 oktober 2012 om 14.00 uur op het plein bij het binnenhof ook hun stem laten horen.

Er zullen Demmink strijders aanwezig zijn om demonstranten mogelijk uit te lokken tot agressie. Totaal onnodig aangezien dit een vreedzaam protest is conform de vrijheid van meningsuiting.

Laat je dus niet uitlokken door aanwezige politie (ME) of door Demmink strijders. Ook ben je niet verplicht om een een heel gesprek met de aanwezige politie aan te gaan, verwijs ze rustig door naar de aanwezige woordvoerders als ze een babbeltje willen houden. Je bent wel verplicht om orders op te volgen van de politie, vraag eventueel of het een order is of een vraag, een vraag kan je doorverwijzen naar de politiewoordvoerder.

Laat je niet door hun aanwezigheid afleiden van je demonstratie, ze mogen namelijk per definitie niet met je praten aangezien dit inmengen is met de inhoud van de demonstratie als je netjes houd aan de haagse huisregels voor demonstreren, ben je gewoon vrij om te demonstreren.

  • Geen oproepen tot haat of geweld, racistische leuzes of teksten.
  • Geen houten stokken voor spandoeken of artikelen bij je hebben wat men zou kunnen interpreteren als zijnde een mogelijk wapen.
  • Beperk je tot de waarheid en gegevens die reeds al in het publieke domein liggen.
  • Volg voor je eigen veiligheid Altijd een order op die door een aanwezige agent, woordvoerder of EHBO wordt gegeven.

Lees de arrestantengroep informatie pagina goed door.

Bij enige twijfel of als je bedreigt voelt door de Haagse Politie ga gewoon lekker vreedzaam zitten met je video camera aan. Als je kan streamen meld je bambuser of livestream aub van te voren aan via de comments op deze site.

Als een vreedzaam protest mogelijk is in de VS dan mag dit zonder meer in Nederland ook.

Er zijn meerdere groepen die hebben aangekondigd gevolg te geven in Nederland aan het internationale protest wat begonnen is in de VS.

http://youtu.be/c5L8pekfV2Y

Did you like this? Share it:

Een gedachte over “Joris demmink overal protesten we staan internationaal voor gek – Politiek in Den Haag laat nationale schande een internationale schande worden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.