Occupy Utrecht is afgebroken wegens aanhoudend geweld door agressieve dakloze man met pitbull


Occupy Utrecht is afgebroken wegens aanhoudend geweld door agressieve man met pitbull

Volgens ons contact in Utrecht had Occupy Utrecht net als Occupy Den Haag last van een agressieve dakloze man met pitbull die de Occupatie heeft lopen saboteren.

In Utrecht heeft de politie net als in Den Haag verzaakt om het geweld te stoppen en de demonstranten te beschermen tegen geweld tijdens de demonstratie.

Lijkt bijna toeval dat in beide steden agressieve mannen met pitbulls zijn verschenen die geweld hebben gebruikt tegen de vreedzame demonstranten. En dit terwijl in beide steden de burgemeesters een actieve rol hebben ingenomen om de demonstratie monddood te maken.

Het uiteindelijke gevolg is dat Occupy Utrecht maandag avond het kamp heeft moeten opbreken omdat ze zich niet meer veilig voelden omdat iedere vorm van ondersteuning van de politie ontbrak, het is nog niet bekend of ze weer terug gaan.

In contrast met Occupy Den Haag, hebben ze tenminste de tenten nog. Bij Occupy Den Haag zijn de tenten letterlijk van de vorige Occupiers gekaapt door daklozen en junks omdat de oude Occupiers niet meer op het kamp kunnen komen omdat de agressieve man met pitbull ze met geweld van het kamp dwingt.

bron: http://www.nu.nl/binnenland/2855277/occupy-utrecht-afgebroken-geweld.html

Did you like this? Share it: